KiVANET-kielikurssien suoritukset merkitään kurssista vastanneen korkeakoulun opintorekisteriin. Suoritukset rekisteröidään kunkin korkeakoulun käytänteiden ja aikataulujen mukaisesti.
KiVANET-kielikurssin suorittaneet opiskelijat vastaavat itse opintosuorituksensa siirtämisestä kotikorkeakoulun opintosuorituksiin. Suoritukset kannattaa siirtää pian niiden valmistuttua. Menettely riippuu omasta kotikorkeakoulustasi.

  1. Oma opintopolku -palvelu
    Voit käyttää Oma Opintopolku -palvelun ”Omat opintosuoritukseni” -osiota opintosuoritusten siirtämiseen. Palveluun kirjautuakseen pitää tunnistautua pankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla. Palvelusta voit hakea kurssisuorituksesi ja luoda sitä koskevan linkin, jonka voit toimittaa sähköisesti omaan oppilaitokseesi kotikorkeakoulusi käytänteiden mukaisesti. 
  1. Opintosuoritusrekisteriote 
    Jos edellä esitetty tapa ei ole mahdollinen, voit pyytää opinnot järjestäneen oppilaitoksen opiskelijapalveluista otteen opintosuoritusrekisteristä. Otteen avulla voit siirtää suorituksen kotikorkeakoulusi käytänteiden mukaisesti. 

Jos KiVANET-suorituksen siirtäminen kotikorkeakouluusi ei onnistu millään edellä mainituista tavoista, voit kysyä ohjeita sähköpostitse: kivanet(at)haaga-helia.fi. Huomaathan, että kurssien opettajilla ei ole käytännön mahdollisuutta vaikuttaa suoritusten siirtämiseen.