KiVAKO-hankkeen kaikille avoin päätösseminaari järjestetään verkossa pe 23.4.2021 klo 9.00-12.00.

KiVAKO on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama korkeakoulutuksen kehittämishanke, jonka puitteissa kehitetään korkeakoulujen vieraiden kielten opintopolkutarjontaa yhdistelemällä ja uutta kehittämällä valtakunnallisena yhteistyönä. Tarjonta koostuu digipedagogiikan mukaisesti rakennetuista joustavista oppimispoluista A1-tasolta C1-tasolle. Yhteensä verkko-opintoja tuotetaan 11 eri vieraassa kielessä ja monikielisessä UniTandemissa noin 180 opintopistettä.

Lisäksi hankkeessa kehitetään opiskelijan itsearviointityökalu sekä verkostoja yhteistyölle valtakunnan tasolla tukemaan opettajien pedagogista kouluttautumista ja asiantuntijuuden kehittymistä. KiVAKO-opintojen tarjonta jatkuu valtakunnallisena korkeakoulujen verkostoyhteistyönä hankkeen päätyttyä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen seminaarin tästä linkistä. Ilmoittauduthan viimeistään ti 20.4.2021. Zoom-linkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille 21.4.2021. Seminaariin osallistuminen on ilmaista. Osallistujamäärä on rajattu 300 henkilöön. Rinnakkaissessioissa esitysten kielet ovat suomi ja englanti.

Tallenteet

  1. Seminaarin aloitus klo 9-10.15
  2. Rinnakkaissessioiden ja päätössanojen tallenteiden linkit: ota yhteys tuuli.itkonen(at)haaga-helia.fi